Több balesetnél kellett tűzoltói segítség

2024. július 18. 14:47

Tegnap két autó is fának ütközött. Apróbb tüzek mellett műszaki mentéseknél is be kellett avatkozni szerdán.

Szemét égett egy kiszáradt, lefedett kútban Egyházaskeszőn, a Kossuth utcában. A pápai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. 

Fának hajtott egy személygépkocsi Tapolcán, a Juhász Gyula utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanítást végeztek és a kifolyt folyadékot felitatták. Az autó vezetője nem sérült meg. 

Égett a száraz fű Sümegen, a Várnagy utcában, a vár alatti területen. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. 

Fának ütközött egy személygépkocsi Zánka külterületén. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók és a köveskáli önkéntesek áramtalanítást végeztek. Az autóban egy ember utazott, megsérült, a mentők kórházba szállították. 

Lehasadt egy faág Badacsonytomajon, az Egry sétányon. A gyalogosforgalomra veszélyt jelentő növényi részt a helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel.

Háromszáz négyzetméteren égett egy fenyves aljnövényzete Litér külterületén. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel és egy vízsugárral oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét végzett. 

Hűtővíz folyt az úttestre egy műszaki hibás járműből Balatonfüreden, a Horváth Mihály utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók felitatták a forgalomra veszélyt jelentő folyadékot.

Háromszáz négyzetméteren izzott az aljnövényzet, és bokros terület Ajkán, a Szent István úton. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték az oltást. 

Letért az úttestről és felborult egy személygépkocsi Marcaltőn, a Fő téren. A pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet, melyben egy ember utazott, aki megsérült, őt kórházba szállították. 

 

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap